Brommers en Scooters

De Winkel

Massink is al jaren dealer van scooters en bromfietsen en is gevestigd in Toldijk (gemeente Bronckhorst). Naast een groot assortiment scooters en bromfietsen kun je bij ons ook terecht voor kleding, helmen, onderdelen, accessoires, etc. Met een professionele werkplaats zijn wij het juiste adres voor onderhoud, reparatie of schadebehandeling.

Nieuwe scooters

Massink heeft een breed assortiment scooters, voor elke leeftijdscategorie en voor elk wat wils. Op bijna alle scooters kunt u direct bij ons een proefrit maken. Ons team zorgt voor het beste advies en ook voor een zo snel mogelijke aflevering van uw nieuwe scooter. Massink is dealer van Sym, Derbi, Tomos, Yamaha, Piaggio, Vespa, Peugeot en Aprilia.

Gebruikte brommers en scooters

Ook voor gebruikte brommers en scooters bent u bij Massink aan het juiste adres. We hebben altijd een ruime keuze gebruikte brommers en scooters staan. Van enkele jaren oud, tot echte oldtimers!

Kleding en helmen

Veiligheid en comfort is uitermate belangrijk om met plezier van uw brommer te genieten. Daarom kunt u bij Massink ook terecht voor uw complete outfit, van handschoenen, jassen  tot broeken. En om uw hoofd te beschermen in dezelfde stijl als uw brommer, hebben we een uitgebreid assortiment helmen.

Helmen en Kleding

Openingstijden

Massink is dinsdag t/m vrijdag van s ‘ochtends 09:00 uur tot s ‘avonds 18:00 uur geopend en op de zaterdagen zijn we van s ‘ochtends 09:00 uur tot s ‘middags 16:00 uur geopend.