Over Ons

Massink is de brommer- en scooterkenner van oost Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring, eigen werkplaats, grote voorraad onderdelen en ervaren monteurs, is er geen betere plek om je brommer naar toe te brengen.

De firma Massink is in 1980 opgericht door Gerrit-Jan en Riny Massink, nadat Gerrit-Jan in de jaren daarvoor vanuit huis brommers repareerde. Sindsdien is Massink uitgegroeid tot de brommerkenner van oost Nederland.

Zündapp

Schermafbeelding 2013-05-01 om 15.41.58Het geliefde brommermerk Zündapp is in 1984 failliet gegaan. Massink heeft hiervan de archieven in handen gekregen, naast duizenden originele onderdelen. Hierdoor heeft Massink de beste expertise en informatie over Zündapp die er is. Omdat Massink ook alle tekeningen van de originele onderdelen heeft, laat Massink met regelmaat nieuwe Zündapp onderdelen produceren. Naast een speciale Zündapp balie in de winkel in Toldijk, verkoopt Massink de onderdelen ook online via Zundapp.com.

Importeur

Massink is ook de Nederlandse en soms Europese importeur van verschillende merken zoals onder andere LS2 helmen. Naast de verkoop aan particulieren in de winkel, kunnen dealers contact opnemen voor een productpresentatie.